Palvelut

Tarjoamme täyden valikoiman kuljetuspalveluita. Pitkän logistiikkakokemuksemme ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että palvelu on kustannustehokasta ja täyttää sekä korkeat tekniset että ympäristövaatimukset. Varmistamme monin tavoin, että palvelumme on kilpailukykyistä kaikilla päämarkkinoillamme Pohjois-Euroopassa – myös tulevaisuudessa.

Projektilogistiikka

Prima Logistics tarjoaa tehokkaita logistiikkaratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Riippumattomana yhtiönä ja toimijana olemme joustavia, myös tilanteiden muuttuessa. Ovelta ovelle -palvelumme sisältää kaiken tarvittavan. Valikoimme huolellisesti projektiin sopivat toimijat sekä kalustot. Olemme luotettava ja sitoutunut kumppani. Ratkaisujemme avulla asiakkaat voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun me huolehdimme logistiikkaprojekteista!

Prima Logistics

Prima Logistics tarjoaa tavarankäsittelyä ja varastointia Tolkkisten satamassa.

Tolkkisten satama sijaitsee Porvoossa, vain noin 5,5 kilometrin päässä Helsinki–Kotka-moottoritieltä (E18). Satamasta on hyvät tieyhteydet muualle Suomeen ja keskeisille teollisuusalueille. Esimerkiksi Kehä III:lle on matkaa vain noin 34 kilometriä ja Venäjän rajalle vain 140 kilometriä.

Lue lisää Tolkkisten satamasta

Laivanselvitys

Yksi laivanselvittäjä, yksi kokonaisvaltainen palvelu

Tarkasti määritellyt laivanselvityspalvelut joustavat tarpeidesi mukaan. Kokenut edustusosastomme tarjoaa palveluita kaikille alustyypeille. Meillä on läheiset suhteet terminaalioperaattoreihin ja satamaviranomaisiin, mikä varmistaa alusten tehokkaat satamakäynnit sekä minimoi viivästykset ja kustannukset. Lunastamme asiakkaidemme odotukset käyttämällä uusinta tekniikkaa ja tarjoamalla yksilöllistä palvelua. Pystymme myös toimittamaan asiakkaillemme kaikenlaisia teknisiä tarvikkeita ym. Laatupolitiikkamme ohjaa meitä täydelliseen palveluun.